Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto da je odbrani, samo je još više ukopala: Majka Ane Korać priznala SVE!

Filip Mijatov je preko noći dospeo u središte interesovanja javnosti, kada je počeo da iznosi tvrdnje o Ani Korać.   Pored toga što ju je optužio da se bavi prostitucijom, počeo je da iznosi prepiske gde se jasno vidi da joj je svašta plaćao. Sada, Anina majka Ljiljana je oglasila po pitanju svega što se The post Umesto da je odbrani, samo je još više ukopala: Majka Ane Korać priznala SVE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vera Matović napala Anu Korać: Takve su nekada bile u ulici GAVRILA PRINCIPA!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 01:44

Pevačica narodne muzike Vera Matović se preko svog Instagram profila, uključila u rasprave, pa  je iznela svoj stav o ponašanju rijaliti-učesnice Ane Korać. Ona se direktno obratila jednom fanu i napisala je da se starleta pred kamerama ponaša sramno, pa ju je čak bez pardona nazvala i droljom....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.