Umalo tuča u “Parovima”: Pijana Matora nasrnula na Golubovićku!(video)

Izvor: Svet, 25.Mar.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča u “Parovima”: Pijana Matora nasrnula na Golubovićku!(video)

Jovana Matić Matora nasrnula je fizički na Jelenu Golubović, ali su je ukićani uspeli sprečiti pravu tuču.
Naime, posle žurke Jovana, koja je malo popila, otišla na spavanje, ali ju je Jelena Golubović provocirala sve vreme .
“Tako je to kad se deca napiju”, prokomentarisala je rediteljka kada je Matora nosem udarila o krevet.
Matora je odmah skočila i krenula ka njoj, ali su je Ružica i Marko sprečili. Pošto je Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nastavila s provokacijama a Jovana vrištala i postajala sve agresivnija, u pomoć je prvo pritrčao Igor X, a onda i ostatak ukućana i uspeli su da savladaju Jovanu. Dok je Maca Diskrecija mirno kopala po nosu.



Tokom žurke u rijalitiju „Parovi“, u jednom trenutku se iz zvučnika čula pesma Šabana Šaulića, što je Ivoni Negovanović Cuci nateralo suze na oči.
Ona se osamila na bazenu, pevala i plakala stihove Šaulićeve pesme, sa kojim je, kako su mediji pisali, u ljubavnoj vezi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo tuča u “Parovima”: Pijana Matora nasrnula na Golubovićku!(video)

Izvor: Scandal.rs, 25.Mar.2015

Jovana Matić Matora nasrnula je fizički na Jelenu Golubović, ali su je ukićani uspeli sprečiti pravu tuču...Naime, posle žurke Jovana, koja je malo popila, otišla na spavanje, ali ju je Jelena Golubović provocirala sve vreme ...“Tako je to kad se deca napiju”, prokomentarisala je rediteljka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.