Uključena i Ivana, prva žena Ša, u čitavu Mioninu i reperovu preljubu: Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 18:44

Uključena i Ivana, prva žena Ša, u čitavu Mioninu i reperovu preljubu: "Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći"

Iako je Nenad Aleksić i dalje u braku sa Vanjom, on je ušao u vezu sa dosta mlađom rijaliti takmičarkom, jedini koji ima herca da pozdravi i Ivanu i Vanju je mali Uroš Stanić.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su započeli vezu iako je ona ušla zauzeta u "Elitu", a on u nedefinisanom bračnom odnosu sa tiktokerkom Vanjom. Njihova veza je naišla na podršku mnogih cimera, ali ne i na podršku Uroša Stanića koji ih je nazvao, onim što u teorijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni i jesu - preljubnici.

Oni su stali ispred Uroša i vređali ga, dok je Uroš pozdravljao Vanju, Šaovu još uvek venčana suprugu, ali i Aleksićevu prvu suprugu Ivanu, koju je poznati reper prevario u "Zadruzi 4" sa Tarom Simov.  

Uroš im je zapevao veliki hit Goge Sekulić.

- Nek te ljubi ljubavnica, nek te služi sluškinja - pevao je Uroš.

- Pozdrav za sve očeve, Kizo hvala ti što sam ovakav, voli te sin - rekao je Ša koji time želeo da sugeriše da je Uroš nenormalan.

- Sreća se ne gradi na tuđoj nesreći. Pričajte šta hoćete, pozdrav za Ivanu i Ša - rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.