Ukazana mi je čast da pevam kod Zorice Brunclik! Obožavam je Evo koja pevačica je zadužena za dobru atmosferu na gala proslavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 17:45

"Ukazana mi je čast da pevam kod Zorice Brunclik! Obožavam je" Evo koja pevačica je zadužena za dobru atmosferu na gala proslavi!

Stajlingom oduševila sve!

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata Aranđelović danas krsti ćerku Milicu koju ima sa pevačem Milošem Vujanovićem sa kojim je nekoliko godina u braku.

Zlata se pojavila u roze odelu i plavoj košulji, dok je ponosni tata za ovu priliku izabrao je klasičnu svečanu varijantu - teget odelo i plavu košulju.

Estrada se polako okupljala, a u jednom trenutku stigla je i mlada pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra Mladenović.

Ona se pojavila u beloj košulji i roze pantalonama, a za medije je otkrila da je ona danas na proslavi zadužena za dobru atmosferu.

- Ja sam pevačica danas. Došla sam sa svojim bendom. Ukazana mi je čast da pevam kod Zorice Brunclik, obožavam je odmalena! - istakla je Aleksandra, a šta je još pevačica rekla pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.