Uhvaćena na aerodromu: Dušica Jakovljević sa buketom cveća, usledio zagrljaj sa najvoljenijom osobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 18:17

Uhvaćena na aerodromu: Dušica Jakovljević sa buketom cveća, usledio zagrljaj sa najvoljenijom osobom

Paparaci zabeležili trenutak prepun iskrenih emocija.

Dubai zauzima sve viša mesta na rang listama najpopularnijih destinacija za putovanja, pogotovo za mlade. Zbog globalne popularnosti, luksuznih zgrada i nesvakidašnjeg šopinga, ova informacija ni ne čudi. Ćerka voditeljke Dušice Jakovljević je baš ovaj grad odabrala da poseti u prošlom periodu.

Kada se ekipa paparaca našla na aerodromu, uočili su veliki broj poznatih ličnosti koji se vraćaju sa odmora. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U centru pažnje se brzo našla voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa velikim buketom crvenih ruža čekala svoju ćerku da sleti na aerodromu u Beogradu.

Pošto je ugledala majku, Anđela joj je poletela u zagrljaj, na iznenađenje svih prisutnih. Ovaj dirljiv momenat zabeiežile su kamere paparaca, a nakon toga su se majka i ćerka zaputile ka izlazu.

Voditeljka je za sebe odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju. Uklopila je crne helanke sa kratkom crnom polu-kožnom jaknom, a sveukupna kombinacija u potpunosti ističe njenu veoma vitku figuru. Zaposleni a i svi posetioci nisu mogli a da ne primete koliko izgleda bolje nego ikada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Kurir.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.