Uhvaćena NA DELU: Bebica zatekao Teodoru u akciji sa DRUGIM MUŠKARCEM pa je izbacio iz kreveta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 12:26

Uhvaćena NA DELU: Bebica zatekao Teodoru u akciji sa DRUGIM MUŠKARCEM pa je izbacio iz kreveta (VIDEO)

Bukti rat u Beloj kući!

Nenad Macanović Bebica je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" video snimak sa žurke, na kom njegova bivša devojka Teodora Delić grli Borislava Terzića Terzu. On je otkrio i dalje ne želi da se pomiri sa njom, a onda je došlo do drame zbog njene komunikacije sa Nemanjom Gačićem, koji je jedan od razloga raskida.

Tokom pauze za reklame, Bebica je video Teodoru kako sedi pored Nemanje Gačića na garnituri, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napravio haos i rekao joj da napusti zajednički krevet.

- Idi da pokupiš sve stvari tamo, ali treba da te bude sramota! Odmah idi pokupi stvari, kreni. Baciću ti stvari - rekao je Bebica.

- Šta hoćeš ti od mene?! Hoćeš da mi baciš stvari?! Ja nemam gde da spavam, ja ću tu da spavam, ti se skloni - rekla je Teodora.

- Neću da se sklonim, to je moj krevet. Je l' te nije sramota?! Šest meseci praviš majmuna ovde od mene - rekao je Bebica.

- Ti si mene ovde ubio. Šta sam uradila?! Volela sam te, ohladila sam se, sam si me ubio... Bolesna sam što si me ubio u pojam i što neću da budem s tobom. Ubio si me, druže  - odbrusila je ona.

- Ne može da se vrati da spava tamo, neka skloni stvari, pobacao sam sve slike. Je l' normalno ovo?! - vikao je Bebica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.