Izvor: Svet, 30.Jan.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen nastavnik koji je u kući držao više od 300 zmija

Policija u Kaliforniji uhapsila je školskog nastavnika koji je u svojoj kući držao najmanje 300 zmija. Policija južnog kalifornijskog grada Santa Ana izvršila je pretres kuće nakon žalbe suseda da se iz nje širi nepodnošljiv smrad i tom prilikom pronašla između 300 i 400 pitona od kojih su neki bili mrtvi. Zmije su se nalazile [...]

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Učitelj uhapšen zbog smrada 220 mrtvih zmija u svojoj kući

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2014

Istražitelji sa gas maskama iznosili su gomile reptila iz kuće na periferiji grada i odlagale ih na trotoar, pa su se i novinar i prolaznici žalili na smrad. Neki od njih su se zapušenih noseva udaljili od kuće učitelja Vilijama Bahmana - da udahnu malo čistog vazduha.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.