Ugovorili TAJNI SUSRET - Car hitno dolazi za Beograd zbog deteta: Sve oči uprte u TRUDNU Aleks, šta će biti sa njihovom naslednicom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 08:45

Ugovorili TAJNI SUSRET - Car hitno dolazi za Beograd zbog deteta: Sve oči uprte u TRUDNU Aleks, šta će biti sa njihovom naslednicom?

Nikolićeva i Car moraju što pre da se dogovore kako će stvari da se odvijaju, nakon što beba dođe na svet.

Bivši zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će se ostvariti u uloži roditelja, a kako domaći medij otkriva on hitno mora da dođe za Beograd kako bi se dogovorili oko priznanja deteta.

Naime, kako se redovno svađaju i mire, sada moraju što pre da se dogovore kako će stvari da se odvijaju, nakon što beba dođe na svet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Filip bi trebalo za dve nedelje da dođe u Beograd. Sa Aleksandrom je već pričao, mora da dođe da bi se dogovorili o tome kako će se zajedničkim snagama brinuti o detetu, ali to ne mogu da preciziraju dok se ne vide oči u oči. On je prevrtljiv, varao je već nekoliko puta, zbog čega su bili u jezivim svađama i na distanci, pa ona mora dobro da razmisli kako će sa njim da brine o bebi. Ona zna da nekad na Filipa ne može da se osloni, ali ova situacija ne može da čeka. O svemu pričaju, ali još uvek nemaju konkretan plan vezan za to u kakvom će definitivno odnosu da budu kad se rodi beba - priča izvor za domaći medij.

Pobednica "Zadruge 6", uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obaveštava o svom stanju.

Nedavno je otkrila i da polako sprema torbu za porodilište. Sa svojim pratiocima je podelila peškire i pidžamu koju je kupila za boravak u bolnici nakon porođaja.

Pripremamo torbu za porodilište polako - napisala je Aleks tada putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/Prenela: A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.