Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 22:50 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Ugostitelj Dinča sprema novi specijalitet: Konjska kobasica pod nazivom “Digni me, pao sam“!
Poznati Grandovac Milan Dinčić Dinča nedavno je uplovio u ugostiteljske vode, a gastronomski šmek juga Srbije preneo je na Banovo brdo. U njegovim specijalitetima najviše uživaju srdenjoškolke kojima planira da uskoro obraduje novim specijalitetom, a o čemu je reč, otkrio je u emisiji “Ekskluziv“.
“Biće to kobasica od konjskog mesa pod nazivom `Digni me, pao sam`. Imaće neku đačku cenu”, izjavio je duhoviti Leskovčanin koji je otkrio da mu je kuvanje, pored pevanja, najveća pasija u životu.
Dinča je u Leskovcu, a kasnije i u Beogradu studirao hotelijerstvo, mada je dosta stvari o kulinarstvu naučio preko interneta.
Ugostitelj Dinča sprema novi specijalitet: Konjska kobasica pod nazivom “Digni me, pao sam“!
Izvor: Svet, 14.Apr.2015
Poznati Grandovac Milan Dinčić Dinča nedavno je uplovio u ugostiteljske vode, a gastronomski šmek juga Srbije preneo je na Banovo brdo. U njegovim specijalitetima najviše uživaju srdenjoškolke kojima planira da uskoro obraduje novim specijalitetom, a o čemu je reč, otkrio je u emisiji “Ekskluziv“.. “Biće...