Udruženim snagama udarili na Miljanu! Kulićeva izglasana za najbezobrazniju u Beloj kući, smračilo joj se

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:07

Udruženim snagama udarili na Miljanu! Kulićeva izglasana za najbezobrazniju u Beloj kući, smračilo joj se

U trenutku nastade haos.

Zadrugari danas treba da izaberu najbezobrazniju osobu prema sopstvenom mišljenju, a čini se da će izbor biti prilično težak.

Među prvima je reč dobila Ana Ćurčić:

- Složila bih i podvukla svaku reč Miljane Kulić za prva dva mesta (Zvezdan i Anđela prim. aut.), a na trećem Petrući - rekla je Ana.

- Uvek sam gledala da smirujem Dragića i Sanu, bude mi žao, on se nije libio toga da daje bespotrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentare, tako da će mi on biti osoba broj dva. Ispada bezobrazan prema meni. Osoba broj tri, ali bezobrazluk je preblaga reč, mislim da je podla osoba, da je pomalo i ograničena, ima nekontrolisane reakcije, a to je Miljana Popović - rekla je Sanja Grujić.

- Prema meni nije bio toliko bezobrazan, sem juče, Neca i Peca. Tako da će mi prve dve osobe biti oni, znaju da izmisle za porodicu i da udare na porodicu. Treći ko je bio prema meni bezobrazan ili prema mojoj devojci, nema ih nešto preterano, uzeću da je Miljana imala bezobrazno ponašanje prema majci - rekao je Marko Stefanović.

- Ti bi mogao da navedeš, ako si objektivan, da navedeš svoju devojku, jer ti je svašta rekla u svađama - rekla je Miljana.

- Takvo ponašanje je sramotno, tužno i jadno, ja sa Sanjom mogu i ne mogu da budem, a ovo je tebi majka - rekao je Marko.

- Ti se držiš za tu reč što sam ti rekla: "M*š u pi**u materinu". To je bilo na početku rijalitija, ja sam se pokajala i ja na nominacijama nisam, a mogla sam da napomenem da si moju majku napu**o ku**em - rekla je Miljana.

- Ti si od ovog trenutka za mene mrtva, ja ću da komentarišem tebe i tvoj odnos brutalno...Nisam ti ja kriva što Zola gleda u Anitu dok se svađamo - ubacila se Sanja i dodatno zabiberila čorbu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.