Udavali su me za pokojnika! Srpska pevačica PROŠLA KROZ PAKAO, sada otkrila životnu DRAMU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 23:56

"Udavali su me za pokojnika!" Srpska pevačica PROŠLA KROZ PAKAO, sada otkrila životnu DRAMU!

Nije joj bilo lako!

Pevačica Vera Matović nedavno je otvoreno progovorila o svojoj porodici i karijeri.

 - Ja nikada nisam pravila skandale, drugi su mi pravili. Udavali su me za pokojnike, čoveka ne znam, umro pre deset godina, a mene udali za njega. Posle su me udavali i za drugog pokojnika, mnogo mi je teško bilo, plakala sam. Ja udata i dvoje dece, a oni me udaju za pokojnika - rekla je Vera.

- Udala sam se za čoveka kojeg sam volela. Naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brak je isti kao od prvog dana. Parovi krenu u vezu, brak, a onda jedno dobije popularnost, stekne krila. I ja sam sve to mogla, ali nisam - kaže Vera.

- Moj suprug je uvek imao poverenja u mene. Udvarali su mi se drugi muškarci, ali im nikada nisam davala povratnu informaciju. Muškarce sam gledala kao braću, a žene kao sestre - kaže pevačica.

Kada je reč o koleginicama i tu je bilo nesuglasica.

- Bilo je i suza i nameštanja, ali su ipak shvatili na kraju da je Vera dobar čovek. Niko nije plakao zbog mene, a ja sam zbog mnogih plakala - otkrila je Vera.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.