Udarna kampanja: Dijana Janković najavila singl neobičnim klipom! (Video)

Izvor: Poznati.info, 13.Maj.2013, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarna kampanja: Dijana Janković najavila singl neobičnim klipom! (Video)

Dijana Janković posle hita “I opet tebe volim” izbacila singl “Maksimalno moj”. Spremna za nove estradne pohode mlada zvezda nam priprema veliko iznenadjenje snimanje spota za istu pesmu koji je uskoro a koji će se razlikovati od prvog. Ovih dana na TV Pink vrti se udarna reklama za novi singl.

Dijana je u saradnji sa svojim kreativnim timom smislila način na koji će privući pažnju. Ona u reklami na staklu ispisuje svoje inicijale, a onda isto to staklo razbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bejzbol palicom. Da li ona ovim spotom poručuje da će sa novom pesmom razbiti koleginice? Pogledajte video.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.