Udarila sam ga u glavu Pevačica Tea Tairović priznala da je PARTNERA TRESNULA - šokantno saznanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 01:06

"Udarila sam ga u glavu" Pevačica Tea Tairović priznala da je PARTNERA TRESNULA - šokantno saznanje

Pevačica šokirala široki auditorijum tvrdnjom da je imala nezgodu sa dečkom, a potom navela da nasilje nikada nije opcija.

Ljubavni život Tee Tairović intrigira mnoge, ali ona svoj privatni život često uspeva da sačuva od očiju medija.

Ipak, sada je priznala da je jednom prilikom imala fizički okršaj sa nekadašnjim partnerom, ali slučajno.

Gostujući u emisiji Amidži šou, pevačica je odgovarala na razna škakljiva pitanja. Između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalog, pitali su je i da li je nekada udarila nekog od svojih partnera. Tea je najpre rekla da nije, ali se prisetila jedne ne baš prijatne situacije.

- Jednom vratima od kola, ali slučajno. Udarila sam ga u glavu - pevačica se uz odgovor nasmejala, a onda ozbiljnim tonom stavila do znanja da nasilje nije opcija.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.