Udala se Sanja Marinković!

Izvor: Tracara.com, 05.Nov.2011, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Sanja Marinković!

Iako se nedeljama nagađalo da li će se udati ili neće, Sanja Marinković je otkrila da se pre nekoliko dana - udala!Na pitanje novinara da li je moguće da nema pravog prijatelja kada je za kuma uzela rođenog brata, Sanja je odgovorila:'Rođeni brat mi nije kum, jer je to nemoguće, već svedok. Imam staro porodično kumstvo, koje je trebalo da nasledim, ali s obzirom na to da to nije bila klasična srpska ceremonija, nisam ni imala kuma. Daleko od toga da nemam pravog prijatelja, ali nisam želela nikoga da opterećujem tom obavezom da mi kumuje. Želeli smo da venčanje bude intimno i da se dobro provedemo.' rekla je Sanja.Sanja se udala za verenika Aleksandra Uhrina. Čestitamo!

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sanja Marinković: Ostavite me na miru, nisam se udala

Izvor: Dzungla.org, 05.Nov.2011

Voditeljka 'Mazaina In' i 'Bračni sudija' na televiziji Pink, Sanja Marinković   već neko vreme dobija raputaciju udate žene. Proteklih nekoliko nedelja je objavljivano da se udala, pa da nije i  tako u nedogled. Vrhunac je bio jutros kada je Sanja u tv dodtaku Press-a izjavila da se udala:. 'Rođeni...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.