Udaje se Nevena Božović

Izvor: Tracara.com, 20.Avg.2018, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Nevena Božović

Pevačica Nevena Božović već pola godine uživa u ljubavnoj vezi sa pilotom iz Budve Nikolom Ivanovićem. A kako pišu domaći mediji, uskoro će stati i na ludi kamen. ”Otkada su zajedno oni se ne razdvajaju. Čim je krenula letnja sezona Nevena je sve nastupe koje je imala u Crnoj Gori prihvatila i tako sve poslove prebacila na primorje kako bi bila sa Nikolom. Najviše vremena provode u Budvi, a sada kada su došli njeni roditelji svi smo posumnjali da nešto veliko spremaju”, izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je izvor, pa dodao: “Ružica i Zoran došli su u Crnu Goru zbog dve stvari. Da uživaju na crnogorskom primorju sa ćerkom, ali i da odobre velike planove. Oni su se jednog popodneva našli u restoranu a uopšte se nisu iznenadili kada im je par rekao da će da se venčaju. Mama i tata njega vole, on je šarmantan i drag dečko, a prema Neveni se ponaša kao da je kraljica, pa što ga ne bi prihvatili za zeta. Još nisu odlučili gde će biti venčanje niti u kada tačno, ali njima je najbitnije da je njihova ćerka srećna”, rekao je izvor za Alo.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

POČELI DA SPREMAJU SVADBU Nevena Božović se udaje za zgodnog pilota

Izvor: Blic, 20.Avg.2018

Pevačica Nevena Božović već pola godine uživa u ljubavi sa pilotom iz Budve Nikolom Ivanovićem, a par je, kako se šuška, odlučio da ode korak dalje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.