Udaje se Milica Todorović, kum Saša Popović!

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Milica Todorović, kum Saša Popović!

Milica Todorović javno je pitala Sašu Popovića da joj bude venčani kum!
Zvezda “Granda” je više od tri godine u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, s kojim planira brak. Iako već godinu dana žive zajedno, pevačica ne priča toliko o svadbi.
Međutim, izgleda da ju je Popović uhvatio na caku, pa se folkerka izlanula. Interesantno je da će baš direktor “Granda” imati važnu ulogu kada ona bude izgovarala sudbonosno “da”.

“Eto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mico, već nekoliko godina uživaš u vezi. Reci nam, kakvi su planovi? Hoćeš li se udavati uskoro? Svi čekamo taj dan”, pitao ju je Popović u emisiji “Zvezde Granda specijal”, a Milica je kao iz topa odgovorila:
“Hoću direktore! Ali imam i ja pitanje za vas. Hoćete da mi budete kum na venčanju? Tek tad ću se udati!”

Ovo je i te kako iznenadilo Sašu, koji se malo zbunio, a nakon toga i nasmejao, pokazujući da mu poziv prija.
Pevačica je nedavno izjavila da veoma ceni Popovića i da bi mu podigla spomenik.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.