Udaje se Marina Visković? FOTO

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Marina Visković? FOTO

Marina Visković iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži instagram kada je postavila fotografiju na kojoj je u venčanici, pa su se mnogi zapitali da li se mlada pevačica udaje.

Iako svoju jaču polovinu krije od očiju javnosti, Marina je izgleda odlučila da sa svojim izabranikom stane na ludi kamen. Ona se za "Premijeru" osvrnula na tajna venčanja svojih koleginica, pa se u svom maniru našalila:"Toliko se priča o nekim tajnim venčanjima, da više ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ni jesam li se ja udala". Iako je bila šala u pitanju, ona je danas objavila fotografiju na kojoj pozira u venčanici koja do detalja ističe njenu liniju, pa su se mnogi zapitali da li je odlučila da ozvaniči svoju vezu, a da li će se i kada to desiti, ostaje nam da vidimo.

Salon vencanica "Aja Cortina" hotel "Jugoslavija" 👰🏻❤️🙌🏻✨

A photo posted by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Aug 31, 2016 at 7:58am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.