Udaje se Ksenija Knežević? Pevačica otkrila kada staje na LUDI KAMEN, pa priznala da li proverava dečku telefon

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 10:33

Udaje se Ksenija Knežević? Pevačica otkrila kada staje na LUDI KAMEN, pa priznala da li proverava dečku telefon

Najavila je nove stvari, ali, kako kaže, na ludi kamen teško da će uskoro.

Bivša članica grupe "Hurricane", Ksenija Knežević nakon kratkotrajne pauze se vratila na javnu scenu, a sada je otkrila je i da li planira uskoro da stane na ludi kamen.

- Ne znam za ludi kamen, ali znam za album, to će biti neki fazon. Radimo kod Amidžića u studiju novi album. Jaka je konkurencija, mnogo mi se pojedine pesme sviđaju. Ko ne bi voleo da ode na Evrosong - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ksenija i dodala:

- Trudim se da ne budem toksična, da ja gledam njegov, pa da on gleda moj. Ne, ne! Ne gledam u telefon, uvek možeš naći nešto što ćeš pogrešno da protumačiš - rekla je Kneževićeva za emisiju ''Premijera - Vikend specijal''.

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.