Udade se Verica Rakočević: Na svadbu stigla brodićem, praćena tamburašima

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udade se Verica Rakočević: Na svadbu stigla brodićem, praćena tamburašima

U kratkoj beloj haljini i velom na glavi Verica Rakočević se juče udala u Beogradu za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Na svadbu je stigla brodićem, praćena tamburašima.

Među stotinak gostiju koji su slavili sa Vericom i Veljkom, kao što su i najavile ranije, nisu bili njene ćerke Milena i Helena, kao ni unuci. Uz nju je bio sin Milorad dok su Veljka u brak ispratili roditelji. Veljkov otac Lazar došao je sa cilindrom na glavi, veseo.

Svatovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su počeli da pristižu oko četiri sata, donoseći cveće i poklone, a Verica i Veljko čekali su ih sa druge strane reke Save. Par je mahao gostima koji su ih čekali, a dok su prilazili brodićem, ljubeći se sve vreme, muzika je svirala „Hej mala, malena, srce si mi zavela”.

Među zvanicama su bile Veričine rođake Sloboda i Dragana Mićalović, prijatelji Boško Jakovljević, Tijana Dapčević i Leontina.

- Verici i Veljku želimo puno sreće i ljubavi. Presrećni smo zbog njih dvoje – rekla je Tijana, a, inače, Veričina kuma bila je njena bliska prijateljica profesorka novinarstva na Fakultetu političkih nauka Neda Todorović.

Na svadbi je bila i Danica Drašković koja je došla u društvu Branke Džajić.

- Uz Vericu sam i podržavam svako pomeranje granica – rekla je Danica.

Par se venčao pred matičarem na splavu, a crkveno venčanje će moći da obave tek uz dozvolu od crkve jer je razlika između supružnika veća od 15 godina.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Verica Rakočević rekla "da" na Savi

Izvor: Mondo, 20.Sep.2013

Modna kreatorka se udala u Beogradu za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Mladenci do splava "Play" na Savi došli..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.