Udade se Mirna, pa kud puklo da puklo!

Izvor: Prva.rs, 14.Maj.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udade se Mirna, pa kud puklo da puklo!

Nakon tri godine veze, zagrebačka glumica Mirna Medaković (29) venčala se sa ekonomistom Hrvojem Stepincem (32) na idiličnom imanju Kraljev vrh u blizini Zagreba.
– Nikad nisam maštala o raskošnoj venčanici, čak sam se pitala i zašto bi uopšte trebalo da se udam, ali Hrvoje je imao prejake adute pa sam morala da popustim – kaže zvezda serije „Kud puklo da puklo“
Mirna je obukla jednostavnu, elegantnu satensku haljinu, a umesto vela u kosu je uplela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << venčić od cveća.
Mladenci su priredili svadbenu večeru za 220 zvanica, pevala im je Bruna Oberan, učesnica hrvatskog takmičenja „The Voice“, gosti su se sladili tortom od jagoda, a sreću u zajedničkom životu poželeli su im i Mirnine kolege.
Izvor: Gloria.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.