Učesnici otkrili BURNU ISTINU o Urošu - Evo sa kojim PROBLEMOM se Stanić suočava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 10:15

Učesnici otkrili BURNU ISTINU o Urošu - Evo sa kojim PROBLEMOM se Stanić suočava (VIDEO)

Uroš Stanić uputio je javno izvinjenje Janjušu, a nakon njegovog izlaganja oglasila se Žana Omnia koja je otkrila sa kojim problemom se Uroš suočava.

Takmičar "Elite" Uroš Stanić ustao je za crnim stolom kako bi se izvinio Marku Janjuševiću Janjušu, jer je ishitreno odreagovao, polio ga i pljunuo.

On je ustao kako bi se izvinio, a potom je izlaganje Žane Đorđević sve iznenadilo.

- Želim da se izvinim Janjušu, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao da se iskontrolišem, žao mi je, i njemu ću se izviniti kada ga budem video. Vraća me nostalgija, neću mu prilaziti, jer je u crvenom, ali nekako, ne znam šta da kažem - rekao je Uroš.

- Ne, stvarno mu je žao - rekla je Žana.

- Uroš ima prebačaj, on stvarno misli da su mu Janjuš i Aneli majka i otac. Sve je to bilo u afektu, sekunde su bile u pitanju - otkrila je Žana.

Nakon ove Žanine izjave Zola je počeo da viče i nije se složio sa njenim mišljenjem, na šta je nastala galama u Beloj kući.

Naime, ona je istakla da Uroš ima problem, jer je stvarno umislio da su mu Aneli i Janjuš porodica, odnosno mama i tata.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.