Ubio bih se! Miki Đuričić burno reagovao na pitanje o budućnosti njegove dece (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 15:08

''Ubio bih se!'' Miki Đuričić burno reagovao na pitanje o budućnosti njegove dece (VIDEO)

Bivša rijaliti zvezda se otvara po pitanju porodičnog života, kajanjima zbog svog ponašanja tokom boravljenja u rijalitiju ''Zadruga'' i o nadanjima za buduće karijere njegove dece.

Miki Đuričić, u svom nedavnom gostovanju se otvorio prvenstveno o svojoj strasti prema kuvanju:

- Kod mene u porodici svu muškarci su kuvali, od dede, oca; svi su voleli da kuvaju, bili su odlični kuvari, tako sam i ja zavoleo! - sa osmehom je rekao.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovo raspoloženje se promenilo pomenom njegove, sada bivše, rijaliti karijere.

-Pravio sam kardinalne greške koje čovek sebi ne bi trebao da dopusti. Baš sam preterao! - priznao je Miki.

Miki je priznao da se kaje zbog svojih ranijih postupaka u rijalitiju ''Zadruga'', koji mu je, kako on kaže 'doneo dobrog isto koliko i lošeg', misleći, najpre, na svoju izgubljenu privatnost. Na pitanje da li ga brine da će njegova deca, jednog dana, saznati o ovom periodu njegovog života on je odgovorio optimistično:

- Stvar je u tome što se ovde sve zaboravlja. Sve se zaboravlja, a biće sve gore i gore.

Na temu dece rijaliti zvezda ima dosta stavova, pogotovo što se tiče njihovog odgajanja i vaspitanja, rekavši da iako ne treba čuvati dete pod staklenim zvonom, definitivno se treba kontrolisati - počevši od društva i oblačenja sve do muzike koju deca slušaju, za koju je prokomentarisao da je 'katastrofalna'.

Međutim, Miki je šokirao sagovornicu svojim neočekivanim odgovorom na pitanje da li ga brine mogućnost da, sutradan, neko od njegove dece krene njegovim stopama, misleći na rijaliti:

-Ne, to ne može da se desi. Ubio bih se! To ne može da se desi! - otkrio je. Što se budućih zanimanja njegove dece tiče, nema prevelika očekivanja i odlučuje da pusti decu da sama donesu te odluke i da je on tu samo da ih usmeri, dodavsi na kraju:

-Arsenije sa 4 meseca ima 10 kila i 72 centimetara je dugačak, biće novi Jokić!- izjavio je kroz smeh.

Srbija Danas/ Youtube/ HYPE TV

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.