Ubice mog oca: Svi su osumnjičeni - Ko je brutalno ubio ćerku bogatog preduzimača? VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice mog oca: Svi su osumnjičeni - Ko je brutalno ubio ćerku bogatog preduzimača? VIDEO

Serije "Ubice mog oca", sinoć su počele sa emitovanjem i bukvalno u nekoliko minuta oborile sve rekorde gledanosti, a u narednoj epizodi saznaćemo, da li je inspektor Jakovljević na pravom putu da pronađe ubicu.

Naime, u provoj epizodi, koja je napravila potpuni bum, imali smo priliku da vidimo ubistvo mlade 22- godišnje devojke Milice, ćerke poznatog preduzimača. I dok je ubica prikrio sve tragove, mladi inspektor Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, rešen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da što pre otkrije počinioca ovog brutalnog zločina. Sumnja pada na sve, a najviše na partnere u firmi, žrtvinog oca. Jedan od partnera po imenu Strahinja, najsumnjiviji je Aleksi, koji se trudi da prikupi dokaze, jer je istraga pokazala, da se upravo model njegovog automobila, tu noć nalazio na mestu zločina. Došlo je do zaplene, a da li je Strahinja zaista odgovoran za Miličinu smrt, saznaćemo u narednoj epizodi, koja je na programu 30. oktobra od 20h na RTS-u.

Podsetimo, radnja serije "Ubice mog oca" se odvija u Beogradu, a priča prati Aleksu koga tumači Vuk Kostić, mladog inspektora koji dobija da reši svoj prvi veliki slučaj, rešavanje ubistva ćerke jednog građevinskog preduzimača. Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, a Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene, koju igra Nina Janković, u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije, Katarine Radivojević sa kojom je u vezi.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Da li je serija "Ubice moga oca" opravdala očekivanja publike?

Izvor: Blic, 24.Okt.2016

Sinoć je emitovana prva epizoda krimi serije "Ubice moga oca", u kojoj glavne uloge igraju Vuk Kostić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.