Ubice mog oca: Da li je inspektor Jakovljević na tragu ubici? VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice mog oca: Da li je inspektor Jakovljević na tragu ubici? VIDEO

Poslednja epizoda serije Ubice mog oca, bila je do sada jedna od najintresantnijih, a donela je puno novih zapleta i ličnosti koji su umešani u ubistvo mlade Milice, ali i njene drugarice Lidije.

Iako je trebalo da otputuje u Švedsku, šef policije Marijanović, nakon saznanja da je Lidija ubijena, vratio je slučaj inspektoru Jakovljeviću, koji je nastavio istragu.  Nakon saslušanja u policiji Lidijine sestre Teodore, sve je izvesnije da su ubistva povezana, ali inspektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jakovljević i dalje ne može da poveže, ko bi mogao da bude umešan u ova dva zločina. Jasno je da u policiji postoji "taster" koji ometa čitav slučaj, ali još uvek ne saznaje ko je.

Ponovnu sumnju kod Aleksandra izazvao je i Milicin dečko, koji policiji nije želeo da priloži franscuski pasoš. Nakon što mu je policija provalila u ormarić, nađen je dokaz, da je Dejan, tu noć kada je Milica ubijena prešao Bugarsku granicu sa francuskim pasošem i iste noći se vratio...  Da li je Dejan ubica i kako će dalje istraga teći, saznaćemo u nedelju 20. novembra na RTS-u, kada je na redu peta epizode, najgledanije domaće serije na našim prostorima, "Ubice mog oca".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.