Ubica Luke Jovanovića voleo noćni provod i dobru zabavu!

Izvor: Svet, 18.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Luke Jovanovića voleo noćni provod i dobru zabavu!

15:15 – Marko Milićev (33), čovek kojeg je ministar policije danas označio kao ubicu Luke Jovanovića, često je boravio u jednom novobeogradskom restoranu, u kojem se vodi kao poslovođa.
Milićev se, kako je naglasio Nebojša Stefanović krije u Turskoj.

Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan pošto ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.
Sumnja se da je Milićev povezan sa narko grupama sa Zvezdare.
Foto: Facebook

12:15 - Ovo je ubica: Marko Milićev od ranije poznat po krivičnim delima!
Ubica Luke Jovanovića je Marko Milićev (33) koji se trenutno krije u Turskoj, saopštio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.
Marko Milićev je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima. Kako je na konferenciji rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.
Milićev, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.
On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca.
Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.

11:15 - Policija je uspela da identifikuje ubicu Luke Jovanovića, a njegovo hapšenje se očekuje u narednim danima. Reč je o Marku Milićevu, koji se trenutno krije u Turskoj, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je na vanrednoj konferenciji za novinare da je uhapšeno šest ljudi koji su pomogli Milićevu da prikrije zločin i pobegne iz zemlje.
- Istraga je sprovedena detaljno, imamo dosta podataka vezano za njegovo kretanje i kretanje drugog, i drugih okrivljenih, koji nedvosmisleno ukazuju da je Milićev Marko počinilac ovog krivičnog dela – rekao je Stefanović.
Za šestoro osumnjičenih je određen pritvor od 48 sati, a posle toga će biti odlučeno da li će im se produžiti pritvor.
Više detalja o načinu na koji je ubica identifikovan ministar Nebojša Stefanović će izneti na današnjoj konferenciji za štampu, koja je zakazana za 11 sati.
Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.
Kako vozač “kantrimena” nije bio pronađen, Bojan Jovanović, otac nastradalog mladića, protestovao je na mestu gde mu je sin ubijen. On je samo stajao i držao fotografiju sina, ali su mu se ubrzo pridružili prijatelji nastradalog mladića, kao i drugi građani.
 
 
Izvor: Blic

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IDENTIFIKOVAN UBICA SA BRANKOVOG MOSTA !

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2014

Vanredna konferencija za štampu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, na kojoj bi trebalo da saopšti više informacija vezanih za ovaj slučaj, biće održana u 11 časova.Podsetimo, Luka Jovanović je 25. jula s još nekoliko prijatelja pokušavao da pomeri automobil kome je otpao...

Nastavak na Večernje novosti...

Lukin tata: Osam godina je malo za ubicu

Izvor: Mondo, 18.Avg.2014

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića koji je 25. jula nastradao na Brankovom mostu, rekao je danas da je uvek verovao da će ubica njegov sina biti pronađen, ali i da misli da je zaprećena kazna od osam godina neadekvatna. ..Foto: Tanjug/screenshot.."Ta vest za mene nije radosna, niti sam ushićen,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.