Ubica Jelene Krsmanović se ne seća zločina: Oglašavao se i javno i govorio o ubistvu!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Jelene Krsmanović se ne seća zločina: Oglašavao se i javno i govorio o ubistvu!

Ubica Jelene Krsmanović konačno je indentifikovan, a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o podvojenoj ličnosti koja se ne seća zločina.

Nakon sedam meseci policija je konačno uspela da indentifikuje ubicu pevačice, koja je monstruozno ubijena . aprila na nasipu Crvenka u Borči. Kako se navodi, reč je o osobi koja se javno oglašavala u medija, ali koja pati od najtežih poremećaja ličnosti, te se zločina ni neseća.  "U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio",  tvrdi izvor iz istrage. Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i ičinjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

"On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde "Granda". O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta",  kaže izvor "Kurira".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.