Ubica Jelene Krsmanović poznat svima? Pojavljivao se medijima i pokušao da se ubije!

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Jelene Krsmanović poznat svima? Pojavljivao se medijima i pokušao da se ubije!

Iako policija i dalje traga za ubicom Jelene Krsmanović, jedan dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, tvrdi da je ubica svima poznat, jer se često pojavljivao u medijima, kao i da je pokušao da izvrši samoubistvo.

"Onaj ko je ubio Jelenu Krsmanović je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima." Tako za Kurir počinje priču dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, koji je pomogao mnogim ljudima da nađu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nestale članove porodice i dodaje: Ubica pevačice Jelene Marjanović pokušao je da izvrši samoubistvo nakon zločina. On o tome i dalje razmišlja, ali tu nameru neće sprovesti u delo. Neće se ubiti. Jelenino ubistvo biće riešeno za mjesec i po do dva i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio taj zločin, jer se ubica već pojavljivao u medijima.

Obraćali su mu se ljudi iz čitavog regiona, ali i iz evropskih zemalja i kako kaže, učestvovao je u rešavanju preko 180 slučajeva nestalih osoba. Mevludin Duvančić, poznat i kao balkanski Nostradamus, ispričao je ono što vidi i oseća u vezi sa ovim ubistvom.

" Mnogo toga osećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo rešiti pre godišnjice. Očekujem da će javnost u roku od dva meseca saznati ko je ubica. Policija već zna ko je počinilac. U opticaju su dve osobe i sad očekuju konkretan potez jedne od njih. Očekuju da se osumnjičeni slomi, da nešto učini ili napravi neku malverzaciju. Ta osoba je pod velikim pritiskom i zbog toga razmišlja o samoubistvu, ali deo njega neće doći. U pitanju je izuzetno posesivna osoba sa velikim psihičkim problemima. U pitanju je podvojena ličnost, koja je delimično svesna i nesvesna nekih stvari. Inspektor koji sad vodi istragu to dobro radi. Javnost se neće šokirati kad sazna ko je ubica", rekao je Mevludin.

Podsjećamo, pjevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči kad je sa suprugom i kćerkom otišla na trčanje. Kasnije je pronađeno njeno unakaženo tijelo u kanalu. Za ubicom se i dalje traga.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ubica Jelene Krsmanović poznat svima? Pojavljivao se u medijima i pokušao da se ubije!

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2017

Iako policija i dalje traga za ubicom Jelene Krsmanović, jedan dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, tvrdi da je ubica svima poznat, jer se često pojavljivao u medijima, kao i da je pokušao da izvrši samoubistvo..."Onaj ko je ubio Jelenu Krsmanović je izuzetno posesivna i ljubomorna...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.