UZVRATILA UDARAC! Karleuša objavila Ognjenov MIKRO P*NIS i PREPISKU sa njim koja će ŠOKIRATI ESTRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZVRATILA UDARAC! Karleuša objavila Ognjenov "MIKRO" P*NIS i PREPISKU sa njim koja će ŠOKIRATI ESTRADU

Ipak ima dokaze?!

Cela estrada bruji od navodnih eksplicitnih fotki Jelene Karleuše, koje je objavio fudbaler Ognjen Vranješ.

Jelena je na Tviteru porekla te navode, otkrivši najintimniji detalj iz svog života kao dokaz (detaljnije o tome pročitajte ovde).

Međutim, priči tu nije kraj! Jelena je rešila da se osveti poznatom fudbaleru, te je objavila njegov broj telefona, poruke koje joj je slao, kao i sliku njegovog polnog organa!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVAKO JE OGNJEN VRANJEŠ PRETIO DA ĆE SE UBITI I TVRDIO DA MI JE NAJBOLJI DRUG. Broj telefona objavljujem namerno. Belgijski - napisala je Jeca, a post možete pogledati OVDE!

Takođe, odmah nakon poruka objavila je i sliku p*nisa, koju joj je, kako kaže, koleginica poslala:

- Poslala mi jedna koleginica sliku mikroku*čića Vranješa. Pošto šalje svima - objavila je pop diva, a sliku MOŽETE VIDETI OVDE.

🥶😈🙅🏼‍♂️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 8, 2019 at 7:41am PST

Verujemo da ovde nije kraj i da će ovi Jelenini potezi tek uzburkati celu priču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.