UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Ja ću da UMREM za sat vremena! Ovako je Dunja Ilić pokušala da se UBIJE! Poslednje REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! "Ja ću da UMREM za sat vremena"! Ovako je Dunja Ilić pokušala da se UBIJE! Poslednje REČI

Kroz suze, bolna ispovest!

Vest da je pevačica Dunja Ilić pokušala da se ubije, uznemirila je celu Srbiju.

Naime, ona je na Instagramu, putem lajva, imala poslednje obraćanje, koje se sada pojavilo na Jutjubu.

- Ja ću za sat vremena da umrem. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac - započela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svoju ispovest Dunja.

U nastavku, pevačica je pričala o zlostavljanju i traumatičnom detinjstvu koje je imala. Osvrnula se na sve ono što je tišti, a sve vreme je pričala kroz suze. Na kraju snimka ona pokazuje i tablete koje će popiti.

Ilićeva je trenutno na ispiranju želuca, oporavlja se od svega, a uznemirujući snimak koji je nastao par minuta pre nego što je sebi pokušala da oduzme život, možete pogledati ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.