UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Sinan Sakić u LOŠEM STANJU! Prenose ga na nosilima, reči njegove žene KIDAJU dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Sinan Sakić u LOŠEM STANJU! Prenose ga na nosilima, reči njegove žene KIDAJU dušu

Veoma potresno!

Pevač Sinan Sakić, nalazi se u teškom stanju, a trenutno je prebačen na jednu privatnu kliniku kako bi se obavilo ispitivanje koje će trajati dva do tri dana.

Nakon svih pregleda, pevač će biti prebačen u Italiju u Padovu, kako bi mu bila izvršena transplatacija jetre, navodi Alo.rs.

Podsetimo, Sinan se nalazio na internom A odeljenju, gde je čekao transplantaciju jetre. Njegovi sinovi došli su da ga posete i odvedu iz bolnice, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ernest Sakić i priveden, posle incidenta u Kliničkom centru u Beogradu.

Njegova žena, Sabina Sakić, rekla je da Sinanovo stanje nije dobro.

- Njemu danima nije bilo dobro. Samo mi je rekao: "Sabina, počinjem da se gubim" - otkrila je žena legendarnog pevača za Telegraf.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.