UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Caru PAO MRAK na oči - Najstrašnija tuča SVIH sezona, Milica Veselinović UMEŠANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 10:33

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Caru PAO MRAK na oči - Najstrašnija tuča SVIH sezona, Milica Veselinović UMEŠANA!

Jezive scene i reči.

Filip Car i Milica Veselinović sinoć su ušli u vezu, a prvi poljubac je pao na garnituri, pred ostalim zadrugarima, za vreme emisije "Pitanja gledalaca". Pre nego što je Filip ušao u šestu sezonu, potegla se tema o njihovom dopisivanju nakon izlaska iz "Zadruge 5", a nakon što je svojim prisustvom obogatio Belu kuću Car je potvrdio priču da između njih nije bilo ništa više od dopisivanja.

Veza Milice i Filipa šokirala je sve jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi pamtimo da nisu bili u dobrim odnosima, pre svega jer je Car imao ozbiljne sukobe sa njenim tadašnjim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Prilikom jedne od najžešćih svađa, Car je Mensuru izgovarao najgnusnije uvrede, a često je bila spomenuta upravo Milica.

- I nju ću ti je*ati - vikao je tada Car.

- Njoj se približi, a ja ću te ostaviti tu gde jesi - viako je Mensur.

- Prvom prilikom ću je je*ati - vikao je Car.

Samo pet meseci kasnije, njih dvoje su ušli u vezu, i to samo jedan dan nakon njegovog ulaska u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.