UZNEMIRUJUĆE SCENE: Htela da USKOČI u LEDENO JEZERO - gledaoci zabrinuti, ovo je otišlo predaleko (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 08:07

UZNEMIRUJUĆE SCENE: Htela da USKOČI u LEDENO JEZERO - gledaoci zabrinuti, ovo je otišlo predaleko (VIDEO)

Ovo bi moglo postati zabrinjavajuće...

Miljana Kulić tumarala je velelepnim imanjem, a zatim je otišla do radionice da se presvuče iz pidžame, te obukla pantalone pantalone, a preko njih obukla je i trenerku, a potom obula patike.

Miljana se potom, nakon nervnog rastrojstva koje je doživela tokom noći kada je zapalila stvari Lazara Čolića Zole i kada je izgazila i išutirala prase koje je njegova majka Bosa poslala, upitila ka jezeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Miksi je tako obučena otišla do jezera, sela i spustila svoj noge u vodu i tako sedela par minuta, nakon čega je ustala i otišla. Mnogi gledaoci su se zabrinula da Miljana ne uskoči tako obučena, jer je napolju tokom noći bilo izrazito hladno, ali na svu sreću nije do toga došlo. Mada moramo priznati da je scena bila prilično uznemirujuća i alarmantna.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.