UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ! Prelom jagodične kosti, zatvoreno oko i nesnosni bolovi - JEZIVE fotografije Nataše Šavije

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 10:22

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ! Prelom jagodične kosti, zatvoreno oko i nesnosni bolovi - JEZIVE fotografije Nataše Šavije

Više ne želi da krije!

Javnosti je već uveliko poznato da je Stefanu Kariću određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da je krvnički pretukao Natašu Šaviju u noći između 30. aprila i 1. maja.

Takođe i informacija da je Nataša u KC Vojvodine, gde je operisana usled teških telesnih povreda koje je zadobila, a sada ističe kako joj u poslednje vreme sve teže padaju komentari na društvenim mrežama, gde pojedinci opravdavanju navodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karićeve postupke.

Mnogi čekaju da čuju i "drugu stranu priče", tačnije šta Stefan ima da kaže o incidentu, a Nataša o tome ima jasan stav.

- Kada neko kaže: "Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče", zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo? A priča je bila u njegovoj glavi, verovali ili ne! - poručila je Šavija, a potom nastavila.

- On je zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja imam težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabeleženo u izveštaju), hospitalizacija, nesnošljivi bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvestan! Trauma, košmari... Kosu još ne smem da raščešljam jer me boli teme kako me je krvnički čupao... Je l' vam poznato posle nekog zločina da govore za zločinca: "Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao"? Tako bih vam uslikala izveštaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali verujte mi! Imam sve crno na belo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voleli me, ne voleli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne sme da se radi! Niko ne bi hteo da gleda svoje dete u ovom stanju i da mora da ga neguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.