UŽIVO UKLJUČENJE ŠAOVE ŽENE, pa još jednom IZGRMELA! Dok ČEKA PAPIRE, Ivana poručila - Osmeh leči SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 10:40

UŽIVO UKLJUČENJE ŠAOVE ŽENE, pa još jednom IZGRMELA! Dok ČEKA PAPIRE, Ivana poručila - Osmeh leči SVE!

Više je ne pogađa!

Diskvalifikovani zadrugar Vladimir Tomović i prevarena supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, oglasili su se putem lajv uključenja na Instagramu da bi razjasnili istinu o svom odnosu nakon brojnih spekulacija u medijima.

Povela se priča da su njih dvoje u šemi i da se tajno viđaju, što su oni želeli da demantuju.

Ivana je otvoreno govorila i o svom suprugu, kada je otkrila da se čekaju papiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za razvod (čitajte ovde) i da se nada da će joj što pre postati bivši muž.

Takođe, lepa vlasnica frizerskog salona pričala je i o tome ko joj je favorit u "Zadruzi" (što možete videti OVDE) i koga će pozdraviti nakon završetka rijalitija.

Pogledajte rezultate

Nakon što se program završio, Vladimir Tomović je lajv ostavio na svom profilu uz naziv "Osmeh leči sve", a Ivana je rešila da ga podeli i na svoj Instagram, kako bi svi koji su propustili mogli da čuju šta je rekla.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.