UŽIVO! Ana Sević PLAČUĆI ISTRČALA IZ BOLNICE! Ne može da podnese, DARKA OPERIŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO! Ana Sević PLAČUĆI ISTRČALA IZ BOLNICE! Ne može da podnese, DARKA OPERIŠU

Dugo su bili zajedno

U KBC Zemun stigli su članovi porodice Darka Lazića, koji je noćas povređen u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca.

Darkovi roditelji Milan i Branka, kao i mlađi brat Dragan stigli su u zemunsku bolnicu sa pevačevom devojkom Marinom Gagić. Tu se nalazi i njegov prijatelj Miljan Vračević koji traži da vidi Darka.

DARKO LAZIĆ NA OPERACIONOM STOLU! Svi PLAČU, agonija ispred sale!

Prema našim informacijama, Darko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško povređen i nalazi se u životnoj opasnosti. Trenutno je na operacionom stolu, i pitanje je da li će opracija uspeti. Svi su u suzama, a ceo tim se bori za njegov život.

Prema rečima doktora, Laziću su povređena pluća, glava, ima prelom butne kosti, i serijski prelom rebara sa leve strane od 4 do 12 rebra (to je ujedno i najteža povreda), cela leva strana je u prelomima, dislociranost kostiju... Ima potres mozga, ali za sada nema oštećenja.

Očevici strašne nesreće Darka Lazića na putu Subotište-Brestač: Jedva ga izvukli iz smrskanog automobila!

Na izlazu iz bolnice primećena je i Ana Sević, bivša supruga pevača. Ona je plačući istrčala, a zatim žurno ušla u kola i odvezla se. Podsetimo, njih dvoje su bili pet godina u braku.

KOMPLIKACIJE! Darko VRAĆEN SA OPERACIJE, moguće UNUTRAŠNJE KRVARENJE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.