UŽIVAJU ZA SVE PARE - Anita i Matora na egzotičnoj destinaciji: Sve pršti od ljubavi i romantike! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 16:56

UŽIVAJU ZA SVE PARE - Anita i Matora na egzotičnoj destinaciji: Sve pršti od ljubavi i romantike! (FOTO)

Pokazale kako se provode!

Učesnice rijaliti programa "Zadruga" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prošlog meseca su u Crnoj Gori stale na "ludi kamen".

One su sada pokazale kako uživaju na medenom mesecu na dalekom Zanzibaru.

Matora i Anita su podelile na društvenim mrežama kako se sunčaju na plaži, dok im konobari donose baš sve što požele, pa je evidetno da im je na ovoj egzotičnoj destinaciji sve potaman.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turbulentnog perioda rešile su da se opuste za sve pare, a na Instagramu redovno objavljuju sadržaj sa medenog meseca, te svi pršti od ljubavi, romantike i osmeha.

Matora se ne libi da stane na plesni podijum i zaigra iz sve snage, ali ni da svoju suprugu slika u raznim izdanjima i pozama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.