UZEO MI JE PASOŠ, HVATAO ZA KOSU I BACAO NA POD! Teodora Bilanović o agoniji koju je preživela Plašila sam se da će me ubiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 09:52

"UZEO MI JE PASOŠ, HVATAO ZA KOSU I BACAO NA POD!" Teodora Bilanović o agoniji koju je preživela "Plašila sam se da će me ubiti!"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović.

Teodora je nedavno šokirala javnost kada je izjavila da je trpela nasilje tokom veze sa bivšim zadrugarom Milanom Jankovićem Čorbom.

Teodora je u emisiji iznela potresne detalje odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Čorbom i njene agonije, pa je izjavila da joj je čak u jednom momentu oduzeo pasoš kako ne bi mogla da ode od njega.

Ona je do detalja opisala nasilne scene, te izjavila da se plašila za svoj život.

Podsetimo, Teodora i Čorba su započeli vezu u Zadruzi, a potom je nastavili napolju, a kako ona kaže, uspela je da pobegne od njega posle 4 meseca.

- Plašila sam se za svoj život, šta ja znam kada me uhvati za kosu i baci na pod kako ću ja udariti! On je kod njega imao taj jedan stepenik i kada me baci ja da udarim glavom, ja bih završila mrtva - pričala je ona vidno potrešena u emisiji dok joj se tresla vilica sve vreme.

- Uspela sam da pobegnem, a da on ne primeti, nisam želela da nadrljam, samo sam sela u auto i rekla "Vozi" - rekla je ona.

- Uzeo mi je pasoš, nije mi dao da se vratim kući, na kraju sam namestila situaciju da mi dozvoli da odem u Švedsku kako bih vratila njegove dugove - ispričala je ona.

Bilanovićeva se osvrnula i na Natašu Šaviju koja je optužila Stefana Karića da ju je pretukao.

- Iskreno, ne mogu da kažem da nisam to očekivala od njega - rekla je Teodora, pa se obratila direktno Nataši.

Šta joj je poručila i koje sve nove detalje nasilnog odnosa sa Čorbom nam je otkrila pogledajte ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.