UZELA STOLICU, PA LOMILA STAKLO - Necenzurisan video Anđelinog nervnog sloma nakon raskida sa Zvezdanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 18:48

UZELA STOLICU, PA LOMILA STAKLO - Necenzurisan video Anđelinog nervnog sloma nakon raskida sa Zvezdanom

Produkcija će je žestoko kazniti zbog ovog ponašanja!

Anđela Đuričić je rano jutros dobila nervni slom, kada joj je Zvezdan Slavnić rekao da je ne voli, O ČEMU SMO PISALI OVDE, POGLEDAJTE KLIKOM NA LINK.

Ona je pokušala da se popne i preskoči ogradu, te je pravila haos po dvorištu, vrištala dok ju je obezbeđenje smirivalo, DETALJNIJE O TOME POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Međutim, to nije sve, sada je objavljen video, na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranici Instagram, gde Anđela lomi i pokušava da slomi staklo, prvo šutiranjem izloga paba, a onda uzima i stolicu te gađa, ne bi li polomila staklo.

Ovo ponašanje je nedopustivo, pogotovo lomljava poseda Velikog šefa, te je sigurno da će Đuričićeva snositi velike materijalne posledice zbog jutrašnjeg postupka.

Kako je izgledao trenutak kada ona lomi, pogledajte ispod teksta:

A post shared by @samoposmatramo1

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMLJEN TRENUTAK KADA JE ANĐELA POBEGLA IZ ZADRUGE - Protrčala kroz kapiju, a onda se čulo vrištanje i krici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023

Ovo je trenutak nepažnje obezbeđenja, koje je Anđela iskoristila da protrči kroz kapiju!..Anđela Đuričić je jutros pokušala da preskoči ogradu i pobegne iz Zadruge, DETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE...Podsetimo, nakon što joj je Zvezdan Slavnić rekao da je ne voli ona je odlučila da se diskvalifikuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.