UZELA KNJIGU, RAŠIRILA NOGE! Nives Celzijus razorila Instagram! Rastegljiva do ludila! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZELA KNJIGU, RAŠIRILA NOGE! Nives Celzijus razorila Instagram! Rastegljiva do ludila! (FOTO)

Pljušte komentari.

Popularna Hrvatica Nives Celzijus već je puno puta dokazala da je kritike hejtera ne dotiču previše i da je objavama na društvenim mrežama ostala dosledna sama sebi.

 Ovoga puta je za svoje fanove pozirala na krevetu u velikoj majici čitajući knjigu, a pokazala je i koliko su joj se isplatili satovi joge.

“To čita, to se isteže, to razmišlja što će kuvati sutra za ručak i šta će sve pevati u petak”, napisala je u opisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavodljive slike.

Rastezljiva Nives po običaju je izazvala lavinu komentara, a osim onih hejterskih, bilo je tu i pregršt onih koji su hvalili njene brojne sposobnosti.

Објава коју дели Nives Celsius (@nivescelsius) дана 3. Дец 2019. у 12:10 PST

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.