UZELA JE MOJ NOVAC... Kristijan NIJE BIO U BRAKU sa Ivanom - BESAN kao ris poručio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 01:46

"UZELA JE MOJ NOVAC..." Kristijan NIJE BIO U BRAKU sa Ivanom - BESAN kao ris poručio OVO!

Stavio tačku na nagađanja!

Kristijan Golubović obeležio je četvrtu sezonu rijaliti programa svojom ljubavnom pričom sa Kristinom Spalević. Njih dvoje su se upustili u vezu iako je njega kod kuće čekala supruga sa detetom.

Nakon završetka rijalitija, Kristijan je obavio razgovor sa svojom suprugom i nastavio romansu sa Kristinom. Sudeći prema društvenim mrežama i snimcima koje objavljuju Kristina i Kristijan nikad nisu bili srećniji.

U medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se spominjalo da je Kristijan, kada je javno prevario Ivanu, zatražio od produkcije da razgovara sa njom i zamoli je da mu da razvod. Žestok momak se sada oglasio na društvenim mrežama i demantovao ove glasine.

Golubović je otkrio da se nikada nije venčao sa Ivanom u opštini, već samo u crkvi. Njega je iznerviralo jer se u medijima navodilo da je bio spreman da Ivani da stan u Kraljevu, ali ni dinar od honorara.

- Čista laž. Ne može neko da me moli za razvod jer ja nisam ni venčan sa Ivanom Veljović, mi smo venčani samo u crkvi kako se dete ne bi rodilo u vanbračnoj zajednici - napisao je Kristijan, a zatim dodao:

- Ivana je uzela moj novac ("sa punim pravom") s obzirom na to da sam je javno prevario i ponizio. Ne znam zašto i dokle novinari žele da me satanizuju i izvrnu pravu istinu i činjenično stanje kad sam ja u pitanju - napisao je Kristijan na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.