UZBUĐENA SAM UŽASNO! Marina Ćosić se oglasila iz bolničkog kreveta, a evo kako buduća mama izgleda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:44

"UZBUĐENA SAM UŽASNO!" Marina Ćosić se oglasila iz bolničkog kreveta, a evo kako buduća mama izgleda (FOTO)

"Još malo je pa je tu mačkica."

Mlada glumica Marina Ćosić primljena je jutros u GAK "Narodni front", pa se obratila svojim fanovim putem Instagrama i poručila im da je dobro i da jedva čeka da upozna ćerkicu.

Iako joj je termin bio 15. januar, ona ga je premašila. Marina je jutros smeštena u bolnicu kako bi spremna dočekala svoju naslednicu, a iz bolničkog kreveta se oglasila snimkom na kojem se vidi da ne skida osmeh sa lica i da jedva čeka trenutak kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će držati ćerkicu u naručju.

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

- Još malo je pa je tu mačkica, sve je u redu samo sam primljena da se malo odmorim, što bi doktor rekao pred porođaj - napisala je Marina uz gotografiju na svom storiju, a potom podelila i video gde se zahvalila svima.

- Skoro nisam dobila ovoliko pozitivne energije od svih vas, hvala puno svima na dvinim željama. Svi čekamo, ja sam uzbuđena užasno. Jedva čekam, još koji dan ovde, pa kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.