UŽAS, TO JE OD DVA MASAKRA! Zavladao potpuni šok i zgražavanje zbog Aninog postupka - Čak je i Zvezdan zgrožen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 12:48

"UŽAS, TO JE OD DVA MASAKRA!" Zavladao potpuni šok i zgražavanje zbog Aninog postupka - Čak je i Zvezdan zgrožen!

Kako vi komentarišete?

Ana Ćurčić sinoć je pred svima pročitala pesmu koju je napisala za svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

I dok su jedni oduševljeni rečima i emocijama koje Ana stavila na papir, drugi su uznemireni jer se saznalo odakle joj taj papir zapravo...

Zvezdan je u spavaćoj sobi krišom rekao svojoj devojci Anđeli Đuričić da je video kako je Ana pesmu pisala na papiru na kojem su zadrugari pre više od dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavešteni od strane Velikog šefa o dva nezapamćena masakra koja su se nažalost dogodila u našoj zemlji 3. i 4. maja.

Fanovi su na društvenim mrežama odmah ušli u polemiku da li je ili nikako nije primereno što je Ćurčićeva baš taj papir, sa saopštenjem o jezivim masovnim tragedijama iskoristila da izrazi emocije prema Zvezdanu kojeg je pritom u nekoliko navrata optužila za stravično nasilje nad njom.

"Strašno je! Ja na tom papiru ne bih mogla da pišem", "Prestrašno je! Na papiru gde im je saopšteno da su nedužna deca pobijena od strane nasilnika, ona piše o osećanjima prema istom takvom nasilniku! Mogla je da ubaci u svoju pesmu i vezivanje za radijator, teranje na odnose, maltretiranje NJENE dece o kojem je toliko govorila! Neka nevine žrtve počivaju u miru, a ne da ih ove b*dale pominju", "Kako nije strašno, da li ste vi normalni? Pisati o monstrumu na papiru koji srce para kad se čita", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Snimak možete pogledati OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.