UŽAS! NE OSEĆA TELO OD BOLA: Naša pevačica OBOLELA OD KORONE - Nakon 19 DANA i drugi test POZITIVAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 18:30

UŽAS! NE OSEĆA TELO OD BOLA: Naša pevačica OBOLELA OD KORONE - Nakon 19 DANA i drugi test POZITIVAN!

U lošem stanju.

Pevačica Jelena Kostov posle tri dana bolova u kostima, temperature i suvog kašlja saznala je da boluje od korona virusa.

Posle skoro dvadeset dana i dalje je pozitivna na Covid-19, a priču o borbi sa bolešću, samoizolaciji i preventivnim merama koje je preduzela kako bi sačuvala porodicu.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Dec 20, 2019 at 9:13am PST

- Sada sam dobro, hvala Bogu. Danas je tačno 19. dan kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se borim sa korona virusom. Sa plućima je sve u redu. Sve vreme sam kod kuće. Na svojoj koži sam, nažalost, osetila koliko je taj virus podmukao. Prva tri dana nisam znala koji deo tela me više boli i nisam mogla da ustanem iz kreveta. sada sam bolje, ali dobila sam drugi test koji je i dalje pozitivan - rekla je Jelena Kostov.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.