UŽAS! ČUPANJE KOSE SA GLAVE, NARICANJE: Jelena Krunić ISPUŠTALA užasne krike, a onda, BAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS! ČUPANJE KOSE SA GLAVE, NARICANJE: Jelena Krunić ISPUŠTALA užasne krike, a onda, BAM!

Reagovalo obezbeđenje!

Danas je Slavo Perović kao gazda dobio da pročita pismo Velikog šefa u kojem on čestita slavu Jeleni Krunić. Nakon toga su zadrugari pozvali Jelenu da kaže nešto o tome.

Nakon toga Jelena je rekal da je nije briga za slavu, da neće slaviti jer joj je otac umro, a onda nastavila sve glasnije da se dere i na kraju da jauče i nariče.

- Ne znam šta da kažem. J*be mi se za poklone. Otac mi je umro. Boli me k*rac. Joj majko, vodite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me odavde, ne mogu više.

JĐbem ti mater ti jebem Tomo, klošaru. Usta te j*bem, mamu ti j*bem pokvarenu. Ne mogu više. Šta ste ovo uradili od mene, kakva je ovo sramota, tata mi je mrtav, ne slavim ja slavu. Ne može ovo ovako, šta radite bre, šta radite. Dokle ova sprdnja bre.

- Jel ti znaš za običaje, dođi sebi bre. Moj tata je isto umro. Dođi sebi - pokušavala je Zerina da je uteši, a i Mića joj se našao kao podrška, ali ona nije prestala da plače.

Na kraju je pala u nesvest, a reagovalo je i obezbeđenje. Odmah su je trčeći izneli napolje.

Šta je dalje bilo sa Jelenom? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte na videu.

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.