UZ NJEGA SI ZBOG KADRA, KLOŠARKO! Nastala nova DRAMA oko Dejana - TRESE se Bela kuća! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 20:51

"UZ NJEGA SI ZBOG KADRA, KLOŠARKO!" Nastala nova DRAMA oko Dejana - TRESE se Bela kuća! (VIDEO)

Ne smiruju se strasti!

Nakon što je Dejan Dragojević skočio u jezero i preplivao ga kako bi se sklonio od zadruagra, Miki Đurićić je napao Sandru Rešić kako nije pomogla svom prijatelju.

- Što mu sada nisi pomogla Rešićka - rekao je Miki.

- Ma znaš kada ću da poverujem u to da je Dejan ozbiljan, što niste krenuli za njim, kako vas nije sramota - nastavio je Miki.

- Ma molim te skloni se - rekla je Sandra.

- Ti si najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klošarka ovde, grabiš kadar preko Dejana. Očajna si, glumica loša - nastavio je Miki.

- Ma skloni mi se, ne mogu da te gledam - vikala je Sandra.

- On kao plače a onda trči u prodavnicu, ma daj molim te, nemojte me tih fora. On glumi ovde. Oni su oboje za sprdnju, ona mu se sveti, a on je voli, zato je skočio u jezero, on nju voli, krenuo bi za njom u Šepek. On bi njoj i prešao preko Cara. Glupi ljudi manipulišu sa mnom, šta sam ja dozvolio, dečko je mentol - govorio je Miki.

- Pa ja sve vreme to pričam, to su bajke - rekao je Đedović.

- Ma debili svi! - vikao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.