UVUKLI SE U POSTELJU I POČELI... Ana Korać i David Dragojević vrelu akciju okončali nestandardnim POTEZOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVUKLI SE U POSTELJU I POČELI... Ana Korać i David Dragojević vrelu akciju okončali nestandardnim POTEZOM

Ljubav na vrhuncu!

Ana Korać i David Dragojević su se odlično zabavili na svadbenom veselju Sanje Stanković i Sava Perovića, a po povratku u Belu kuću odlučili su da se odmore.

Zaljubljeni golupčići su se uvukli u postelju, a onda su počeli da razmenjuju nežnosti. David je neprestano grlio i ljubio svoju nežniju polovinu, a atraktivna zadrugarka nije skidala osmeh sa lica.

Nakon vrelih poljubaca, Ana i David su se zavukli pod jorgan planinu i ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrivača nastavili da razmenjuju nežnosti. Pošto su se umorili od ljubavnih igrarija, Ana i David su se zagrlili i tako zaspali.

Dok se Luna bori u Zadruzi, pogledajte šta Gagi radi NA ULICI! Isplivao snimak koji je ZAPALIO INTERNET (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.