UVELIKO SE SPREMA! Sanja NAJAVILA ULAZAK u Zadrugu?! Ne mogu bez Matore: SVE MI JE PRAZNO I TUŽNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVELIKO SE SPREMA! Sanja NAJAVILA ULAZAK u Zadrugu?! Ne mogu bez Matore: SVE MI JE PRAZNO I TUŽNO!

Uskoro zajedno?!

Iako su mnogi predviđali krah njihove veze čim izađu iz rijalitija, čini se da je ljubav između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore jača nego ikada.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković, otkrila je koliko joj nedostaje devojka Matora, da li planira da joj se uskoro pridruži u borbi za prvo mesto, ali i u kakvim je odnosima sa roditeljima svoje partnerke.

- Svašta bih joj rekla da mogu, naročito posle onog našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telefonskog razgovora u kojem sam je napala, pa je posle bila neraspoložena. Gledala bih da je opustim malo, pošto se mnogo nasekirala - rekla je atraktivna plavuša i otkrila da se sa Jovaninim roditeljima čuje gotovo svakodnevno, da ih obilazi kao svaka dobra snajka.

- Da, na vezi smo stalno. Oni su divni ljudi. Gledaju je i oni, pa komentarišemo neke situacije, Jovanino ponašanje... Sad treba da spremamo njihovu slavu, koja je drugog januara, Sveti Ignjatije Bogonosac... Dogovaramo se šta ćemo i kako ćemo, treba da i njoj da pošaljemo hranu u Šimanovce, da se slava lepo obeleži. Mada, znam da bi Jovana bila najsrećnija kada bi ugledala mene sa prasetom u ruci - kaže kroz smeh Sanja.

Ona ističe da bi volela da i sama uđe u "Zadrugu", ali ne zbog učešća u rijalitiju, već zbog Jovane.

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Jul 1, 2018 at 1:05pm PDT

- Nedostaje mi Jovana mnogo, sve mi je bez nje prazno, tužno, dosavno... Mnogo mi nedostaje. Stan je prazan... Nas dve smo počele da živimo zajedno odmah po izlasku iz rijalitija i navikla sam na njeno prisustvo. Sada mi je baš teško. Probudim se ujutru i nemam volje ni da ustanem, dosadno mi je. Ona mi je donosila i zabavu i radost. Jedva čekam da je vidim i zagrlim - kaže Sanja i dodaje da se ipak na neki način budi i leže sa Matorom.

- Non-stop je gledam, tražim strimove na kojima je ona... Mogu vam reći da sam veoma ponosna što ne pije, a ponose se i njeni roditelji. Sviđa mi se kako se ponaša, nije agresivna, nema napade histerije, ne pravi probleme ni sebi ni drugima - kaže Stankovićeva.

We love this city 😚 @matora23

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Sep 30, 2018 at 8:58am PDT

Novu godinu će provesti bez Matore, dok se u dubini duše nada da će za Božić ipak biti zajedno!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NOĆIMA NE SPAVAM..." Sanja Stanković otkrila KROZ ŠTA PROLAZI dok joj je devojka Matora u rijalitiju

Izvor: Blic, 16.Dec.2018, 00:18

Sanja Stanković istakla je kako joj je teško što se njena devojka Jovana Tomić nalazi u rijalitiju, pa i šta bi uradila da je Matora tamo prevari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.