UVEK JE TREĆI KRIV! Đedović i Sandra komentarisali Taru i Ša, pa spomenuli kako više ne pozdravlja ženu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 17:35

"UVEK JE TREĆI KRIV!" Đedović i Sandra komentarisali Taru i Ša, pa spomenuli kako više ne pozdravlja ženu

"Ja neću da nikog nosim na duši."

Danas su u pušionici Marko Đedovič i Sandra Rešić razgovarali o zadrugarima i u jednom trenutku su se dotakli Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

- Dođe Ermina i kaže mi šta je u ogledalu videla, kaže da je svojim očima videla - rekao je Đedović Sandri šta mu je Pašovićeva ispričala, pa nastavio:

- Pa s druge strane svi nju krive, kada se otkrije, a on se pravi lud.

- Ja sam sad rekla Drvetu, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da dam svoje mišljenje o celokupnoj situaciji - rekla je Rešićka.

- Ja neću da nikog nosim na duši, pa da bude da sam samo ja pričao. Meni će se uvek pripisati krivica, jer mi je Tara najbliža. Uvek je treći kriv, koji im je blizak. Ja ne želim da ispadnem grbav i kriv - izjavio je Đedović, pa se Sandra nadovezala:

- Treći je kriv, u mom slučaju da sam zaljubljena u Ša i da sam ga sklonila od Tare.

- A jesi shvatila da više ne pominje ženu, niti pozdravlja, nema više onog "Ivka", jel kontaš, nego Ivana - dodao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.