UVEK JE BILA ISPRED SVIH, BILA MI JE KAO STARIJA SESTRA Crnogorski pevač se prisetio Ksenije Pajčin

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 18:54

"UVEK JE BILA ISPRED SVIH, BILA MI JE KAO STARIJA SESTRA" Crnogorski pevač se prisetio Ksenije Pajčin

Tragedija koja se nije zaboravila.

Pevač Danijel Alibabić bio je blizak prijatelj sa pokojnom Ksenijom Pajčin, i upravo je njihov duet pod nazivom „Supica“ bila i poslednja numera koju je pevačica snimila pre tragične smrti.

ALibabić je tokom gostovanja u jednoj emisiji istakao da mu Ksenija izuzetno nedostaje, i dotakao se njihovog odnosa i dugogodišnjeg prijateljstva.

- Mi smo pre svega bili dobri prijatelji, ona je meni bila kao rođena sestra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kad god dođem u Beograd, uvek je govorila da moram da vodim računa, na primer ako je hladno da obučem jaknu. Uvek se postavljala kao starija sestra – rekao je Danijel.

Otkrio da je upravo Ksenija inicirala da snime duet „Supica“ koji je pre mnogo godina izazvao mnogobrojne kontroverzne reakcije.

- Ksenija je uvek bila ispred vremena, da je danas živa svi bi bili smešni, koliko bi bila ispred svih – istakao je Danijel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.