UVEK ĆEŠ BITI TU, DRUŽE MOJ! Andrija Milošević rasplakao mnoge: Sećanje na Marinka ne bledi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"UVEK ĆEŠ BITI TU, DRUŽE MOJ!" Andrija Milošević rasplakao mnoge: Sećanje na Marinka ne bledi (VIDEO)

Tuga ne prestaje.

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je pre četri godine, 26. marta, a za sobom je ostavio pored porodice, mnogobrojne prijatelje i kolege koji ni danas ne mogu da se pomire sa gubitkom.

 Za godičnjicu smrti svog prijatelja, Andrija Milošević je sa Ognjenom Amiđžićem i drugim kolegama, posvetio je Marinku pesmu "Život je Lutrija", koju je podelio danas i na svom Instagram profilu.

Објава коју дели andrijamilosevic_official >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@andrijamilosevic_official) дана 26. Мар 2020. у 1:37 PDT

- Znam ja da si ti tu i da ćeš uvek biti, druže moj - napisao je Andrija.

Mnogi ratioci su pustili suzu slušajući pesmu. Svi su bili složni sa Andrijom da će im Marinko ostati u srcu zauvek, i da je on anđeo koji nas čuva sa nekog boljeg mesta.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.